Gyöngyös

Kézdivásárhely és Györgyös polgármestere 1995. október 21-én Kézdivásárhelyen rendkívüli tanácsülés keretében írta alá a testvérvárosi szerződést. Gyöngyös egyik büszkesége a Fő téren felépített Testvérvárosok kútja – hagyományos faragott kő kávával, kovácsoltvas, részben aranyozott kútfelépítménnyel. A nyolc szögletű faragott kőkáván, a négy váltó oldalon található Gyöngyös négy testvérvárosának faragott címere, köztük Kézdivásárhelyé is.

Hatvan

1998 június 7.-én született meg a testvérvárosi szerződés Hatvan és Kézdivásárhely között. 2018-ban került sor, a testvérvárosi kapcsolat 10 éves évfordulója alkalmából a testvérvárosi szerződés megerősítésére, melyet újabb okirat aláírásával pecsételt meg a két város polgármestere.

Kisvárda

Kisvárda, 1992 óta tart fenn testvérvárosi kapcsolatot Kézdivásárhellyel.

Maassluis

A Kézdivásárhely és Maassluis közötti kapcsolat Hatvan közbenjárásával alakult ki, amolyan „hármas testvériség” formájában.

Mezőhegyes

Kézdivásárhely 1990-ben kötött testvérvárosi szerződést Mezőhegyessel.

Mezőkövesd

Kézdivásárhely és Mezőközesd között 1996 óta működik gyümölcsöző együttműködés, mely 1997-ben vált hivatalos testvérvárosi kapcsolattá.

Nagyatád

A testvérvárosi szerződést 2000. május 20.-án írták alá Kézdivásárhelyen, míg Magyarországon erre szeptember 16-án került sor.

Paks

Bár a két város között már a forradalom után kialakult az együttműködés, ezt 2004-ben sikerült hivatalos keretek közé emelni.

Szentendre

Szentendre és Kézdivásárhely testvérvárosi kapcsolata 1990. április 20-án kapott hivatalos kereteket.